Engel4

Tuinen

Tuinaanleg en tuinonderhoud

Sierbestrating maakt een tuin helemaal af. ENGEL4 is ooit begonnen als hovenier en heeft hierdoor al meer dan 15 jaar ervaring. Wij leveren gericht advies en zorgen voor een goede afwerking. Groot of klein, wij realiseren voor u een tuin waarvan u blijft genieten.

Voor ieder budget kunnen wij een plan realiseren. Of het nou gaat om het herbestraten van paden en opritten, aanleggen en/of plaatsen van sierbestrating, schuttingen en vlonders, beschoeiingen, nieuwe beplanting of het plaatsen van tuinhuizen en schuren.

Bij elk project bieden wij uitgebreid advies op maat.

Een mooie tuin begint met Engel4 uit Assendelft

Een mooie tuin begint met Engel4 uit Assendelft

Wat is er mooier dan een goed aangelegde tuin, met mooie bestrating rondom uw huis of bedrijf. ENGEL4 heeft meer dan 15 jaar ervaring en zorgt met onze professionals dat de tuinen in de Zaanstreek steeds mooier worden.

Of wellicht zijn wij alleen nodig voor uw tuinonderhoud? Als het goed wordt bijgehouden, kunt u er meer gebruik van maken en heeft u er langer plezier van!

Wat voor tuin u ook heeft, wij gaan er mee aan de slag!

ENGEL4 realiseert graag een plan volgens uw wensen, wellicht vindt u het juist leuk om na de aanleg van uw tuin zelf aan de slag te gaan met de verzorging van uw planten? Of is uw bestaande tuin aan een grondige renovatie toe en is het noodzakelijk dat er bomen gerooid of stobben verwijderd worden? Moet er drastisch gesnoeid worden? Of een advies over de juiste sierbestrating, wat uw tuin een enorme uitstraling geeft! Wij denken geheel vrijblijvend met u mee.

Flexibel of langdurig inzetbaar voor tuinonderhoud

Zowel voor bedrijven, gemeentes en particulieren voeren wij het tuinonderhoud uit. Of het gaat om het snoeien van bomen, onkruidvrij maken van uw tuin, schoonmaken van uw terras. Wij kunnen al uw werk uit handen nemen, zodat u er geen omkijken naar heeft!

Naar aanleiding van het invullen van uw telefoonnummer verleent u ons toestemming om u telefonisch te mogen benaderen.

Wilt u meer weten over onze tuinaanleg?

Neem contact met ons op!

Wij geven u graag zekerheid, ook in financieel opzicht. Na het oriënterende gesprek, ontvangt u een gespecificeerde offerte met de realisatie van uw plannen. Bent u benieuwd wat er bij u mogelijk is? Wij nemen graag alle mogelijkheden met u door.
Engel4 N.V.
Engel4 N.V.

Adres

Dorpsstraat 983,
1566 JC Assendelft

KVK: 64514994
Btw: NL855699620B01

Contact

Algemeen

Entreeding: Communicatie Software voor de Groen, Grond en Infra
VCA Gecertificeerd
Erkend Leerbedrijf
Erkend Leerbedrijf