TUINAANLEG IN de zaanstreek

EEN MOOIE TUIN BEGINT MET ENGEL4 UIT assendelft

Bent u van plan om een nieuwe tuin aan te laten aanleggen in de Zaanstreek? Neem dan een ervaren bedrijf in de arm dat van alle markten thuis is. Engel4 uit Assendelft is zo'n gedreven en allround inzetbaar aannemersbedrijf dat onder andere gespecialiseerd is in tuinaanleg. Wij verzorgen voor u de beplanting, de bestrating en kunnen bovendien een tuinhuis of schuur van topkwaliteit in uw tuin plaatsen. Wij voeren het complete tuinproject voor u uit en dat is niet alleen heel economisch, maar natuurlijk ook handig.

De tuin van uw dromen in assendelft

Ziet u de tuin als een plek om optimaal te kunnen ontspannen? Of vindt u het juist leuk om na de aanleg van uw tuin zelf aan de slag te gaan met de verzorging van uw planten? Bij tuinaanleg houden wij altijd rekening met uw wensen. Is uw bestaande tuin aan een grondige renovatie toe en is het noodzakelijk dat er bomen gerooid of stobben verwijderd worden? Moet er drastisch gesnoeid worden? Ook deze klus maakt Engel4 professioneel en snel voor u in orde. Vanuit onze thuisbasis in Assendelft zorgen onze professionals ervoor dat de tuinen in de Zaanstreek steeds mooier worden.

Flexibel en breed inzetbaar voor tuinonderhoud

Onze specialisten kunnen een tuin aanleggen waar u geen inkijk hebt en waar uw kinderen onbezorgd kunnen ravotten. Door bijvoorbeeld een duurzame schutting of een dichte haag te plaatsen, creëren we maximale veiligheid en privacy. We hebben meer dan 12,5 jaar ervaring op het gebied van groenvoorziening, bouw, techniek en infrastructuur. Voor tuinaanleg in de Zaanstreek is Engel4 uit Assendelft uw betrouwbare partner. Wilt u advies over uw tuin, of hebt u vragen over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.