TUINAANLEG IN OMGEVING DE KWAKEL

EEN MOOIE TUIN BEGINT MET ENGEL4 UIT DE KWAKEL

Bent u van plan om een nieuwe tuin aan te laten aanleggen in Aalsmeer of Uithoorn? Neem dan een ervaren bedrijf in de arm dat van alle markten thuis is. Engel4 uit De Kwakel is zo'n gedreven en allround inzetbaar aannemersbedrijf dat onder andere gespecialiseerd is in tuinaanleg. Wij verzorgen voor u de beplanting, de bestrating en kunnen bovendien een tuinhuis of schuur van topkwaliteit in uw tuin plaatsen. Wij voeren het complete tuinproject voor u uit en dat is niet alleen heel economisch, maar natuurlijk ook handig.

De tuin van uw dromen in Uithoorn

Ziet u de tuin als een plek om optimaal te kunnen ontspannen? Of vindt u het juist leuk om na de aanleg van uw tuin zelf aan de slag te gaan met de verzorging van uw planten? Bij tuinaanleg houden wij altijd rekening met uw wensen. Is uw bestaande tuin aan een grondige renovatie toe en is het noodzakelijk dat er bomen gerooid of stobben verwijderd worden? Moet er drastisch gesnoeid worden? Ook deze klus maakt Engel4 professioneel en snel voor u in orde. Vanuit onze thuisbasis in de Kwakel zorgen onze professionals ervoor dat de tuinen in het Groene Hart steeds mooier worden.

Flexibel en breed inzetbaar voor tuinonderhoud

Onze specialisten kunnen een tuin aanleggen waar u geen inkijk hebt en waar uw kinderen onbezorgd kunnen ravotten. Door bijvoorbeeld een duurzame schutting of een dichte haag te plaatsen, creëren we maximale veiligheid en privacy. We hebben ruim 10 jaar ervaring op het gebied van groenvoorziening, bouw, techniek en infrastructuur. Voor tuinaanleg in Uithoorn of Aalsmeer is Engel4 uit de Kwakel uw betrouwbare partner. Wilt u advies over uw tuin, of hebt u vragen over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.