Aannemer voor infrastructuur op alle schalen in de Zaanstreek en verder

Slimme infrastructuur zorgt voor soepele logistiek en minimaal energieverlies. Daarbij speelt ook onderhoud een rol. Engel4 legt diverse soorten infrastructuur vakkundig aan, en biedt daarbij ook de nodige nazorg. Zo nodig verrichten wij ook werkzaamheden in tuinen. Daarnaast verhuren we diverse machinerie en detacheren we vakmensen ook in de ruime omgeving van Assendelft en Zaanstad.

Infrastructuur in de randstad en omstreken

Met onze diverse machines zijn wij breed inzetbaar en kunnen vele projecten voor u realiseren in de regio. Wij zijn dienstverlenend als grondwerker, machinist, uitvoerder én directievoerder.

We realiseren verschillende werken voor bedrijven, gemeentes en particulieren zoals:
het aanleggen van rioleringen,
het aanleggen van kabels en leidingen,
het bouw- en woonrijp maken van kavels,
en het aanleggen van bestrating.

Wilt u een offerte aanvragen?

Tuinaanleg

Een tuin is niet af zonder sierbestrating. Met onze jarenlange ervaring zorgen wij voor fijne afwerking. Een leefruimte waarin u zich prettig voelt. Het juiste advies voor de aanleg resulteert in effectief gebruik van een esthetische ruimte. Groot of klein; wij realiseren voor u een aanleg waar u van blijft genieten.


Engel4 verricht diverse werkzaamheden. Daaronder vallen het herbestraten van paden en opritten, het aanleggen van sierbestrating, het plaatsen van schuttingen en vlonders, het plaatsen van beschoeiingen, en het plaatsen van tuinhuizen en schuren.

Bij elk project bieden we uitgebreid advies op maat. Zo krijgt u precies die tuinoplossing die bij u past.

transport (Machine Verhuur)

De juiste machine op het juiste moment op de juiste plek. Met het transport en machine verhuur van Engel4 weet u dat uw materiaal er is wanneer u dat nodig heeft. Wij realiseren het transport en verhuur van alle machines en materialen die bij de aanleg van infrastructuur nodig zijn. Daaronder vallen:

de knijperauto,
vrachtauto’s met dieplader,
trekkers met trailer,
containerauto’s,
 tractor met kipper,
 bussen met aanhangwagen

Heeft u vragen over welke machines we nog meer voor u of uw organisatie kunnen bieden, dan wel welke materialen we kunnen vervoeren?