Groenverzorging voor diverse opdrachtgevers in de zaanstreek en verder

Groenonderhoud betreft niet alleen grasmaaien en takken snoeien. Als bomen te hoog worden, vormen zij een gevaar in de publieke ruimte. Wat als een rooirijpe wilg bijvoorbeeld op een schuur klettert? Door tijdig uw groen te laten snoeien, bespaart u kosten op de lange termijn. Ook aanplant en ander onderhoud besteedt u met een gerust hart aan ons uit.

Bomenonderhoud door een aannemer 

Met grote nauwkeurigheid en verantwoordelijkheid snoeien en kappen wij uw bomen. Wij zorgen voor een vakkundige afwerking. Dit is mogelijk dankzij ons toegespitste materieel voor deze werkzaamheden.  In de categorie bomenonderhoud verrichten wij de volgende taken:


Snoeien van bomen (zwakke armen verwijderen) om mogelijke schade te beperken.
Kappen van bomen (stap voor stap uitkleden van de boom).
Vakbekwaam omzagen van bomen (geheel aan één stuk laten strijken van de boom).
Rooien van stobben (boomstronk) door middel van vrezen of geheel ontgraven.
Aanplant van bomen, leveren, transporteren en plaatsen van bomen.

Wilt u meer weten over ons boomwerk?

Andere werkzaamheden in het groen

Voor zowel bedrijven als gemeentes en particulieren voeren wij diverse verdere werkzaamheden uit in parken en tuinen. 

Aanplant van plantvakken

Beplanting in de publieke ruimte is goed voor de gezondheid en geeft een meerwaarde voor een gebied. Engel4 luistert naar de wensen van de klant en levert beplanting volgens een beplantingsplan. We planten aan en voorzien indien nodig de bodem van voeding, zo zorgen we voor een gezonde groei en bloei van de beplanting. 


Onderhouden van beplanting
Om beplanting mooi te houden, is onderhoud essentieel. Wij schoffelen en bemesten plantsoenen en scheren struiken en hagen. Laat u dit met regelmaat doen, dan drukt dat op de lange termijn kosten.

Meer weten?