Uw aannemer voor bouw en techniek in het Groene Hart

Voor diverse bouwwerkzaamheden en technische klussen in het Groene Hart, belt u Engel4. Wij voeren uw sloop- of timmerwerkzaamheden snel en netjes uit. Ook de montage en de installatie van producten als zonwering en buitenconstructies kunt u gerust aan ons overlaten. Wij werken met diverse partners in de regio, zowel éénmalig als op detacheringsbasis.

Bouw en sloop

Engel4 is als sloop- en timmerbedrijf uw partner in de bouw. Sloopwerkzaamheden omvatten alle voorkomende demontage werkzaamheden van gebouwen. Heeft u voor een bepaalde constructie een vakkundig bedrijf nodig? Ook dan vraagt u Engel4. Met onze toegespitste machines en brede ervaring in bouw, bent u gegarandeerd van kwaliteit. Wij werken zowel op kleine schaal, als voor grotere projecten. Dit doen we voor particulieren en voor organisaties.


Wilt u meer weten?

Technische werkzaamheden

Engel4 voert voor bedrijven diverse technische werkzaamheden uit. Zo beschikken wij over de juiste lasapparatuur en een asfalt-betonzagen. Ook hebben wij apparatuur in huis voor degelijk timmerwerk en diverse andere werkzaamheden.

Neem contact met ons op voor
 montage en demontage van machines en producten zoals zonwering en buitenconstructies.
 het uitvoeren van laswerkzaamheden aan constructies, bijvoorbeeld bij damwandkuipen.